AKTUÁLIS MECCS

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: hunterka48 » 2018.12.24. 15:29

Nem ide kapcsolódik tudom,csak egy óhaj...Tudjátok 1972 óta vagyok Bayern szurkoló(jóban-rosszban).Nagyon szerettem mikor gólt lőttünk(még az Olimpiai Stadionban)a kan-kan(bocs ha nem jól írom)szólalt meg aláfestve a gólörömöt.Még leírva is libabőrös vagyok...úgy egybeforrt a Bayern-el ez a zene.Jó lenne visszahozni... Minden szurkolótársamnak boldog,békés karácsonyt kívánok!
Avatar
hunterka48
 
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2017.09.09. 20:43

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: szabi90 » 2019.01.19. 11:13

Tegnap a csapat első félideje jó volt a második pocsék, szétesett a játék. Thiago kifejezetten gyenge volt 4-5 alkalommal vesztett labdát.Rodriguez már 60. körül jöhetett volna. A csapat játékából 2 igazán jó szélső hiányzik. Gnabry és Coman se tudta megverni az emberét rendesen, bár Comantól jött egy jó beadás, de ez kevés az ő sebességével.
Avatar
szabi90
 
Hozzászólások: 775
Csatlakozott: 2013.06.23. 21:24

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Racilaci » 2019.01.22. 10:19

A Hoffenheim elleni meccs számomra azt bizonyította, hogy nem kellenének ide óriási igazolások. A csapat abszolút jól működött Robbéry nélkül is, önerőből pótolva őket. Úgy is, hogy valóban elég gyengén játszott Thiago, illetve az is lehet, hogy a Thiago-Goretzka szereposztás nem volt (még?) elég világos. Zseniális volt viszont James passza, amiből Müller bepasszolt Lewának a harmadik gól előtt.

Az első félidőben nagyon biztatóak és tetszetősek voltak a pálya középső sávjában zajló események. Végre nem volt kiszámítható minden egyes lépésünk, passzunk - szaladgáltak is a fejük után a Hofi játékosai. A védelmünk stabil volt, s ehhez bizony kellett, hogy Javi fent legyen. A középpályán Goretzka mellett Müller is kifejezetten jól játszott.

A második félidőben Nagelsmann lefocizta a pályáról Kovacot. Húzásai bejöttek, reakció pedig csak igen későn érkezett rá. Jellemző módon a posztra cserélés ismét egyenlő volt a nullával. Gnabry gyakorlatilag észrevétlen maradt - ami nem is csoda, mert ha valaki nagyjából elbánik Comannal, akkor az könnyűszerrel elbánik Gnabryval. A Thiago-James csere viszont már érzékelhető plusz volt, nemcsak azért, mert Thiago pocsék napot fogott ki, hanem mert James mesteri módon állt be.

Összességében úgy látom, hogy Kovac 20-30, esetleg még több perces késésekbe csúszik, ha az ellenfél szerkezetet vált, s ez igen komoly probléma.

A keret szerintem többnyire oké (nem mondom, hogy nem kéne valaki, főleg a vkp posztra, hisz Javi nem elég), de a játékosokkal való sáfárkodás egyelőre még mindig a lutri szintjén mozog. Most Goretzka középre húzása és előre tolása nagyon bejött, ez láthatóan nagyon feküdt Müllernek és Lewának is, viszont így Thiagótól volt elvéve a tér. Ez nem baj, ha figyelünk rá és csiszolgatjuk ezeket a problémákat.


Ez nyilván hét közben megtörténik, de meccs közben láthatóan semmilyen korrekció nem sül el jól. A meccs közbeni változásokra sokkal-sokkal jobban kellene ügyelnie az edzőnek, mert ez hihetetlenül gyenge pont a csapat játékában.
Avatar
Racilaci
 
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2018.08.25. 12:33

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Atesz12 » 2019.01.22. 21:12

Én sajnos nem láttam a meccset de ez a fenti összegzés nagyon jó, köszi szépen!
Avatar
Atesz12
 
Hozzászólások: 272
Csatlakozott: 2015.07.06. 19:51

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Atesz12 » 2019.01.27. 18:47

Az eredmény nem mutatja a játék képet, 60 percig azért volt itt kérdés. Ilyen teljesítmény mellett a győzelem kérdéses egy Gladbach de még egy Berlin ellen is.
Avatar
Atesz12
 
Hozzászólások: 272
Csatlakozott: 2015.07.06. 19:51

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Racilaci » 2019.01.27. 19:02

Az első félidőben nagyot küzdöttünk a Liverpool-lal. Ja, nem ez csak a Vfb volt.
Az egész meccs egy katasztrófa. Igazából senki nem játszott jól - talán Hummels és Coman tekinthető kivételnek. Ha így haladunk, közel a kipukkanás.

Ideje lenne valami új formációt kitalálni a csatársorra is, mert Lewát most már egy kiesőjelölt csapat is könnyedén semlegesíti. Javi korai cseréje tökéletesen érthető. Ám nemigen értem, hogy miért nem Rafit hozta be a helyére, s tolta be középre Kimmichet. Ez decemberben két komolyabb csapat ellen is működött, míg ez a mostani felállás Gnabryval súlyosbítva megint csak homály.

Fura a nagyarányú győzelem után ilyet írni, de ez a csapat taktikailag egy romhalmaz. 4:1-re nyertünk, s az első néhány percen kívül semmi örömet nem jelentett a meccs megtekintése.
Avatar
Racilaci
 
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2018.08.25. 12:33

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Boscolahm » 2019.01.29. 13:15

Sziasztok!

Huh. Teljesen egyetértek az előttem szólóval RaciLacival. Ez egy ultraharamtos libaf*ng produktum volt. Hiába vertünk négyet. A Pool oda vissza megesz minket, ha így állunk ki és játszunk. Hab a tortán a Kovac volt. Láttátok mikor mutatták? Mint egy idegroncs, teljesen készen volt. Mint aki éppen most szökésben van a pótrehabról egy szanatóriumból. Szezon elején még mosolygás, nevetés jókedv, most meg rottyon van a Niko gyerek. Látszott, hogy mennyire élvezi a melót… teljesen be volt feszülve és szinte végig magába motyogott.
Müllerrel a szent tehénnel nem tudom, hogy mit lehetne csinálni. Olyan mint Rooney esete. Neki is eljött az idő, mikor már nem képezte, fejlesztette magát vagy nem fejlődött, tudott egy pozícióban játszani és ennyi, de azon sem világszínvonalon. Müller kb. ez. Ő is a csatár mögött érzi talán magát legjobban és máshol nem túl hatékony, de mostanában (kb. másfél, két éve) még ott sem. Én valszeg kölcsön adnám fél évre, ha azt ha ott sem teljesít, akkor sajnos transzfer lista.
James esete. Egy macska egér játék amit művel Kovac és a kolumbiai, ez egy újabb csapó 127-es eset az Ő külön fejezetükben, de az biztos, hogy Kovac nem tudja kezelni a helyzetet, és segítséget sem kap a sportigazgatótól. Mert az meg vakon van. Vagy még úgy sem. Sali nagyjából szerintem csak fotoszintézisre képes a jelenlegi pozíciójában. Teljesen súlytalan…
Első félidei játékunk nagyjából arra épült, hogy bal oldalon Alaba – Koman kettőse bontogatta az ellent, azt hátha egy jó beadás, amire érkezik Lewa, Müller, Goretzka és gól. Nagyon egysíkú és egyoldalas volt az egész. Stuttgart nem egy kiváló kontra csapat, de így is voltak több mint izzasztó pillanatok. Egy pozitívum talán van, Neuer mintha kezdene erőre kapni, most már azért „elakadtak” benne a labdák.
Második félidőre meg már nem is emlékszem olyan sivár volt. Katasztrófa ez a játék. Továbbra se mértem, hogy Uli és Karl mit csinálhatnak fent a páholyban… hátha ezzel elégedettek, akkor ott is komoly bajok vannak…
Avatar
Boscolahm
 
Hozzászólások: 55
Csatlakozott: 2014.05.01. 20:31

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Racilaci » 2019.01.29. 20:49

Nekem az a legnagyobb problémám, hogy a teljesen impotens "taktikánk" és "stratégiánk" miatt lényegében bárkinek a kikukázása felmerül, mint komoly opció. Most már ott tartunk, hogy nemcsak a "vének" (Ribéry, Robben, Rafi), s nem is "csak" a 30-31 éves világbajnokok (Hummels, Boa, Müller, Javi), hanem a 27-28 évesek (James, Thiago) jelenléte is komolyan megkérdőjeleződik csak azért, mert van egy a másod- és a harmadvonal között ingadozó edzőnk.

És akkor Bergwijn, Hudson-Oddoi, Davies-jellegű igazolásoktól várjuk a csodát, miközben koncepció nélkül tengődnek a világsztárjaink.
Avatar
Racilaci
 
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2018.08.25. 12:33

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Atesz12 » 2019.02.02. 16:16

Vezetőség nyilatkozata utáni meccsen James kezd, végre
Avatar
Atesz12
 
Hozzászólások: 272
Csatlakozott: 2015.07.06. 19:51

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: nationalelf » 2019.02.02. 17:21

Kezd értelmetlen és nevetséges lenni a videó bíró.
Avatar
nationalelf
 
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2013.07.09. 09:57
Tartózkodási hely: Dunaújváros

ElőzőKövetkező

Vissza: Hírek, MECCSEK, Taktika stbKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó