AKTUÁLIS MECCS

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: hunterka48 » 2018.12.24. 15:29

Nem ide kapcsolódik tudom,csak egy óhaj...Tudjátok 1972 óta vagyok Bayern szurkoló(jóban-rosszban).Nagyon szerettem mikor gólt lőttünk(még az Olimpiai Stadionban)a kan-kan(bocs ha nem jól írom)szólalt meg aláfestve a gólörömöt.Még leírva is libabőrös vagyok...úgy egybeforrt a Bayern-el ez a zene.Jó lenne visszahozni... Minden szurkolótársamnak boldog,békés karácsonyt kívánok!
Avatar
hunterka48
 
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2017.09.09. 20:43

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: szabi90 » 2019.01.19. 11:13

Tegnap a csapat első félideje jó volt a második pocsék, szétesett a játék. Thiago kifejezetten gyenge volt 4-5 alkalommal vesztett labdát.Rodriguez már 60. körül jöhetett volna. A csapat játékából 2 igazán jó szélső hiányzik. Gnabry és Coman se tudta megverni az emberét rendesen, bár Comantól jött egy jó beadás, de ez kevés az ő sebességével.
Avatar
szabi90
 
Hozzászólások: 718
Csatlakozott: 2013.06.23. 21:24

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Racilaci » 2019.01.22. 10:19

A Hoffenheim elleni meccs számomra azt bizonyította, hogy nem kellenének ide óriási igazolások. A csapat abszolút jól működött Robbéry nélkül is, önerőből pótolva őket. Úgy is, hogy valóban elég gyengén játszott Thiago, illetve az is lehet, hogy a Thiago-Goretzka szereposztás nem volt (még?) elég világos. Zseniális volt viszont James passza, amiből Müller bepasszolt Lewának a harmadik gól előtt.

Az első félidőben nagyon biztatóak és tetszetősek voltak a pálya középső sávjában zajló események. Végre nem volt kiszámítható minden egyes lépésünk, passzunk - szaladgáltak is a fejük után a Hofi játékosai. A védelmünk stabil volt, s ehhez bizony kellett, hogy Javi fent legyen. A középpályán Goretzka mellett Müller is kifejezetten jól játszott.

A második félidőben Nagelsmann lefocizta a pályáról Kovacot. Húzásai bejöttek, reakció pedig csak igen későn érkezett rá. Jellemző módon a posztra cserélés ismét egyenlő volt a nullával. Gnabry gyakorlatilag észrevétlen maradt - ami nem is csoda, mert ha valaki nagyjából elbánik Comannal, akkor az könnyűszerrel elbánik Gnabryval. A Thiago-James csere viszont már érzékelhető plusz volt, nemcsak azért, mert Thiago pocsék napot fogott ki, hanem mert James mesteri módon állt be.

Összességében úgy látom, hogy Kovac 20-30, esetleg még több perces késésekbe csúszik, ha az ellenfél szerkezetet vált, s ez igen komoly probléma.

A keret szerintem többnyire oké (nem mondom, hogy nem kéne valaki, főleg a vkp posztra, hisz Javi nem elég), de a játékosokkal való sáfárkodás egyelőre még mindig a lutri szintjén mozog. Most Goretzka középre húzása és előre tolása nagyon bejött, ez láthatóan nagyon feküdt Müllernek és Lewának is, viszont így Thiagótól volt elvéve a tér. Ez nem baj, ha figyelünk rá és csiszolgatjuk ezeket a problémákat.


Ez nyilván hét közben megtörténik, de meccs közben láthatóan semmilyen korrekció nem sül el jól. A meccs közbeni változásokra sokkal-sokkal jobban kellene ügyelnie az edzőnek, mert ez hihetetlenül gyenge pont a csapat játékában.
Avatar
Racilaci
 
Hozzászólások: 38
Csatlakozott: 2018.08.25. 12:33

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Atesz12 » 2019.01.22. 21:12

Én sajnos nem láttam a meccset de ez a fenti összegzés nagyon jó, köszi szépen!
Avatar
Atesz12
 
Hozzászólások: 214
Csatlakozott: 2015.07.06. 19:51

Előző

Vissza: Hírek, MECCSEK, Taktika stbKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó