Edzőkérdés

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: Atesz12 » 2018.11.05. 22:27

Másik topicba írtam a lényeg hogy most csak rosszul jöhetünk ki az edző váltásból, szerintem Uliéknak kellen egy őszinte beszédet tartani az öltözőben és tisztelet kérni a játékosoktól. Vagyis száj alap állásba, meló ezerrel az edzésen és örülsz ha játszol. Amúgy Hummels nem játszik keveset Boa talán kevesebbet nem?
Avatar
Atesz12
 
Hozzászólások: 241
Csatlakozott: 2015.07.06. 19:51

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: procee » 2018.11.06. 15:19

Egyébként, jó hogy felsoroltak 4 nevet, kik szeretnék leváltatni az edzőt, de!
Itt most az a kérdés, hogy csak ők szeretnék e ezt, vagy igazából mindenki, s a többiek nevében beszél ez a négy ember? Mondván, hogy ők megmerik tenni, rájuk bízták ezt a dolgot... . Ez a nagyon nem mindegy!

Ha mindenki nevében teszi a 4 ember, akkor menthetetlen a dolog, mennie kell az edzőnek.
Ha a 4 ember bomlaszt, akkor viszont szankcionálni kell!

Brazzot mindenféleképpen lapátra kell tenni a kijelentése után, itt kéne kezdeni, arra nincsen mentség!
Avatar
procee
 
Hozzászólások: 865
Csatlakozott: 2013.06.24. 14:51

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: Boscolahm » 2018.11.06. 16:12

Sziasztok!

Én személy szerint Willi Sagnol-t preferálnám. Nála is minden adott ami Kovac-nal (Bayernes kötődés vagy vonal, edzői tapasztalat stb.). Tekintélye is több lenne, mint Kovac-nak. Már csak azért is, mert együtt játszott jó pár emberrel a brigádból. Én is a váltás mellett vagyok amúgy teljes mértékben. Nekem sem tetszik a mutatott játék, ugye ami nincs is. Ha valaki megkapja a labdát, öt percig áll vele, majd tovább passzolja meddő módon. Rendkívül lassúak és vontatottak a támadásépítéseink. Már ha van ilyen egyáltalán. Utoljára szerintem Klinsmannál láthattunk ilyen semmit tevést a pályán, mert Van Gaal és Pepnél is volt valamiféle játékforma, bár félre értés ne essék, egyiket sem sírom vissza. Nekem is a nagy kedvenc Jupp mester volt, de azt a korszakot már le kell zárni, annak vége.
A másik, akit elküldenék az Salihamidzic. Játékosként a kedvencem volt. Mikor kimentem focizni mindig én voltam Salihamidzic. Elképesztően szerethető volt, mint csupa szív játékos. De sportigazgatóként… inkább valóban csak egy báb, ahogy Effe fogalmazott. Nem látom rajta, hogy bármibe is lenne Önálló véleménye, inkább csak Uliék után megy. Sammer-nek a nyomába sem ér. Na Őt nagyon visszasírom, de tudom, hogy sem lesz már nálunk sosem.
Szóval egy a lényeg, Sagnol-ra tenném a voksom, de Ő sajnos a kalapban sincs… Zidane-t még megnézném nálunk, de Ő sem fog jönni sosem, mivel az átigazolás politikában teljesen szabad kezet szeretne. Nálunk ez nem megy/menne.
Amúgy én is azt vallom, hogy német csapathoz német edző kell, de sem Klopp nem elérhető, sem Tuchel (róla sajnos lemaradtunk), és sem Löw. Bár lehet Löw hamarosan…
Azt viszont látom, hogy Kovac-al még a Bundesliga sem lesz meg…
Avatar
Boscolahm
 
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2014.05.01. 20:31

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: Thommeyy » 2018.11.06. 16:27

Brazzó, Kovac és a bajkeverő játékosok out, legkésőbb nyáron. Ez a szezon már most nyáron el lett cseszve.
Egyszerűen rossz iranyvonal ez a dél-szláv alapú csapatmendzsment, a keret pedig BL szintén kevés és lassú, ráadásul problémás. Győzzék meg Hasenhüttlt vagy a Salzburg edzőjét és adjanak neki egy fiatalokkal feltöltött motivált keretet. Ennél szarabbul nem sülhetne el a dolog. Sportigazgatónak meg nem igaz, hogy egy kompetens embert nem tudnak találni, bár itt is valószínűleg személyi problémák gátolják a fejlődést, előrelépést (Uli).
Avatar
Thommeyy
 
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2013.07.12. 10:18

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: Kozi31 » 2018.11.07. 08:58

Mikor lesz olyan edzőnk, aki egy 3:0 idegenbeli pofon után úgy rendbe tudja rakni a játékosokat, hogy aztán 2:0ra verjed ugyan azt a csapatot?
Csak mert az Atletiknek ilyen van!
Avatar
Kozi31
 
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2013.06.24. 12:28

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: ptg » 2018.11.07. 13:17

Kozi31 írta:Mikor lesz olyan edzőnk, aki egy 3:0 idegenbeli pofon után úgy rendbe tudja rakni a játékosokat, hogy aztán 2:0ra verjed ugyan azt a csapatot?
Csak mert az Atletiknek ilyen van!


Az a 3 az négy volt, ha az Atletire, vagy a matracosokra gondolsz... a többi stimmel. Atletic az bilbaói.
Egyébként nincs teljesen igazad, nem az edző játszik/lézeng a pályán és nem ő rúgja az üres kapu fölé a labdát, és még csak nem is ő megy ki kizárólag azért a pályára, hogy a meze egyformán kopjon azokéval, akik kicsit is próbálnak tenni a győzelemért. A fél csapatot és a hangadókat már rég el kellett volna távolítani a keret közeléből, aki nem elégedett, sose fog megfelelően játszani,csak lézengeni. Kovać abban hibás, hogy mindezek tudatában is elvállalta a posztot - igaz, lehet volt/van az a pénz, mert egy ilyen égés nem emeli az edzői ázsióját, ahhoz túl kezdő/fiatal. Itt még Simeone se tudna a vezetőség akarata ellenére rendet rakni. És ameddig az edzőnk nem szól(hat) bele az új játékosok megvásárlásába... Sanchez, Gnabry, Rafinha típusúakat fogunk vásárolgatni,miközben elengedjük Costát, Bernatot, Vidalt, és elkívánkozik Rodriguez, Boateng, Lewandovski, nem hoztuk Brandtot, nem játszik Goretzka, de Robbery, Müller igen, ez azért nem csak az edző hibája
Avatar
ptg
 
Hozzászólások: 35
Csatlakozott: 2017.09.10. 15:57
Tartózkodási hely: Herceghalom

Előző

Vissza: JÁTÉKOSOK, Edzők, VezetőkKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó